Reviews

Google Reviews
Roxane van der LaanRoxane van der Laan
07:11 03 Jan 22
Amanda is een ontzettend lieve en leuke gastouder. Onze dochter ging altijd met plezier naar haar toe en kwam weer vrolijk thuis. Er wordt veel gespeeld met de kinderen en verse hapjes gemaakt. Amanda stuurde regelmatig leuke foto’s en liet weten hoe het met haar ging.Ik zou Amanda zeker aanbevelen.
Gerlinde van WarnersGerlinde van Warners
11:53 05 Aug 21
Hele lieve en fijne gastouder! Open in communicatie en toont veel betrokkenheid. Speelt in op de behoeftes en sluit goed aan op de ontwikkeling van de kinderen. Er is ruimte voor creativiteit (werkt met leuke thema’s) en activiteit. Het kleinschalige zorgt voor meer persoonlijke aandacht en creeert een veilige omgeving voor ons zoontje van 1 jaar. Hij gaat er met een dikke glimlach heen. Wij zijn zeer tevreden!
Chantal Al-SafarChantal Al-Safar
18:51 04 Aug 21
Ik breng mijn kinderen 2 dagen in de week met veel plezier naar Amanda. Ze staan zelfs te dansen en te springen als ze naar Amanda toe mogen. Ze is heel professioneel en heel meedenkend. Niks is haar te veel, super lief voor de kinderen en verzint leuke activiteiten. Al met al een toppertje.
Bas SimonBas Simon
17:54 04 Aug 21
Amanda is een goede betrouwbare gastouder die heel betrokken is bij de kindjes. Onze zoon gaat er vanaf dag 1 met veel zin naar toe en komt met heel veel verhalen weer thuis.
Daphne BismeijerDaphne Bismeijer
17:17 04 Aug 21
Hele lieve en leuke gastouder. Onze meiden gaan hier altijd met plezier heen! Als ik zeg dat ze naar Amanda gaan en met de kindjes gaan spelen worden ze al helemaal blij. Ze doet vaak leuke dingen met ze en ze leren er veel. Onwijs blij mee ♡♡
js_loader

Ervaringen van vraagouders

Yara kwam erg graag bij Amanda!
Een gezellige opvang met veel aandacht voor onze dochter.

Bij plotselinge nood om opvang stond Amanda voor ons klaar. Veel flexibiliteit.
Echt een gastouder waar je op kunt bouwen.

Joost en Michelle
papa en mama van Yara

 

Wij hebben Thijs altijd met een gerust hart bij Amanda laten verblijven. Amanda was ook altijd erg zorgzaam naar de kinderen toe,ook met betrekking tot voeding wat voor ons een pluspunt is. Thijs heeft het altijd erg naar zijn zin gehad en heeft altijd fijn met andere kinderen gespeeld. Bij gastouderbopvang Bolleboos is een gevarieerd aanbod van speelgoed, activiteiten en creativiteit.

Thomas en Marijke
papa en mama van Thijs

 

Onze zoon Marijn was het eerste opvangkindje van Amanda. Bijna twee jaar is hij daar naar volle tevredenheid geweest. Hij werd liefdevol en zorgzaam opgevangen, en élke dag dat hij hier was werd er wel iets leuks bedacht! Veel aandacht voor thema’s, wat een kind houvast geeft. Regelmatig had hij iets moois gemaakt, wat hij vol trots liet zien als we hem kwamen halen! Amanda is flexibel en houdt zich tegelijkertijd goed aan afspraken. Toen onze zoon 4 werd hebben we erg getwijfeld: BSO of toch nog gastouderopvang? I.v.m. praktische overwegingen gekozen voor BSO. Marijn had het liefst bij Amanda gebleven, dat zegt genoeg….

Hans en Nicole
papa en mama van Marijn

 

Onze oudste zoon is voor noodopvang bij Amanda geweest. Hij vond het altijd erg leuk. Spelen, knutselen. Onze jongste gaat ook voor noodopvang naar Amanda toe. Hij vindt dit ook erg leuk. Amanda is iemand die laagdrempelig te bereiken is. Ze onderneemt leuke dingen met de kinderen. Als ouder kan je met een gerust hart naar je werk gaan.

Roald en Astrid
papa en mama van Chris en Marc